Ένα Ξενοδοχείο Φτιαγμένο από Πάγο

Ένα Ξενοδοχείο Φτιαγμένο από Πάγο

Δημιουργήθηκε το 1989 και θεωρείται το πρώτο ξενοδοχείο που φτιάχτηκε ποτέ από πάγο. Βρίσκεται στο Σουηδικό χωριό Jukkasjarvi, 200 χιλιόμετρα βόρεια του Αρκτικού κύκλου. Κάθε χειμώνα ανοικοδομείται και έτσι οι ιδιοκτήτες έχουν την ευκαιρία να το τροποποιήσουν και να παρέχουν στους καλεσμένους μια μοναδική εμπειρία κάθε φορά που το επισκέπτονται.

кредит без подтверждения доходаΑν θέλετε να μένετε στο ίδιο δωμάτιο κάθε χρόνο, υπάρχει το IceHotel 365 το οποίο είναι ένα μόνιμο οικοδόμημα, του οποίου το σχήμα παραμένει ίδιο κάθε χρόνο. Εκεί θα βρείτε πολυτελή σουίτες καθώς και τις γνωστές art σουίτες στις οποίες επιλεγμένοι καλλιτέχνες από όλο τον κόσμο σμίλευσαν ανάλογα με την έμπνευση της στιγμής.

Επίσης υπάρχει ένα μαγευτικό παγωμένο μπαρ το οποίο σερβίρει τα αγαπημένα σας ποτά αλλά και άφθονη, παγωμένη σαμπάνια. Ακόμα και τους θερινούς μήνες το ξενοδοχείο αυτό παραμένει στη θέση του. Οι ιδιοκτήτες χρησιμοποιούν ειδικά πάνελ τα οποία κρατάνε αρκετά κρύο το οικοδόμημα έτσι ώστε να μπορεί να φιλοξενεί κόσμο.

Art Gallery

Εκτός από την μοναδική διαμονή, οι επισκέπτες αυτού του ξενοδοχείου έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν πολλά ακόμη γλυπτά από πάγο που βρίσκονται στην ειδικά διαμορφωμένη γκαλερί, μέσα στο ξενοδοχείο. Επισκέπτες από όλο τον κόσμο έρχονται κάθε χρόνο για να ανακαλύψουν τι καινούργιο έχουν να προσφέρουν οι καλλιτέχνες του πάγου.

Μοναδικά σχέδια που θα συναρπάσουν και φοβερή προσοχή στη λεπτομέρεια χαρακτηρίζει όλα τα γλυπτά που υπάρχουν μέσα σε αυτήν την έκθεση.

Διαμονή

Το ξενοδοχείο έχει θερμά και ψυχρά δωμάτια για να διαλέξει ο κάθε επισκέπτης. Οι πιο πολλοί διαλέγουν να περάσουν μια νύχτα σε ένα ψυχρό δωμάτιο με τον απαραίτητο εξοπλισμό φυσικά και τις υπόλοιπες σε ένα δωμάτιο με πραγματικά ζεστές θερμοκρασίες. Για τα ψυχρά δωμάτια παρέχεται ένας ειδικός υπνόσακος ο οποίος αντέχει σε ακραίες καιρικές συνθήκες.

Τι Πρέπει να Πάρεις Μαζί

Όσον αφορά τα ρούχα που θα φοράτε έξω, το ξενοδοχείο έχει κάποια διαθέσιμα προς ενοικίαση. Ωστόσο, πρέπει να προμηθευτείτε ακριβώς ότι θα φορούσατε αν πηγαίνατε για σκι. Μπότες, γάντια, μπουφάν του σκι, σκούφο. Εσωθερμικά εσώρουχα είναι προφανώς απαραίτητα αν θέλετε να περάσετε όμορφα χωρίς τον κίνδυνο να κρυώσετε και να αρρωστήσετε.

Για την νυχτερινή σας επίσκεψη στο κρύο δωμάτιο τα εσωθερμικά, οι κάλτσες, ο σκούφος και μια φλις ζακέτα είναι επίσης απαραίτητα. Αν δεν είστε φαν του κρύου καιρού και των χαμηλών θερμοκρασιών σίγουρα δεν είναι καλή ιδέα να επισκεφτείτε ένα ξενοδοχείο φτιαγμένο από πάγο.

Από την άλλη, αν απολαμβάνετε το χιόνι, είναι μια τέλεια ευκαιρία να ζήσετε κάτι μοναδικό και να δείτε με τα μάτια σας τι μπορεί να φτιάξει ο άνθρωπος με λίγη παραπάνω φαντασία. Πολλά παρόμοια ξενοδοχεία έχουν φτιαχτεί σε άλλες πόλεις και χώρες, ωστόσο το Ice Hotel συνεχίζει την σταθερή πορεία του φιλοξενώντας χιλιάδες επισκέπτες κάθε χρόνο.

Δείτε τις μοναδικές φωτογραφίες από αυτό το ξενοδοχείο και ίσως σας πείσουν να ταξιδέψετε πέρα από τον αρκτικό κύκλο σε θερμοκρασίες που κανένας Έλληνας (займы онлайн на карту) δεν έχει συνηθίσει. Η τέχνη που προκύπτει μέσα από το χιόνι και τον πάγο είναι πραγματικά συγκλονιστική.